Спете голи за по-добър сексуален живот и здрава кожа

Сънят без пижама намалява стреса
29 юли 2017 23:00, Михаела Лазарова
11
Спете голи за по-добър сексуален живот и здрава кожа
Снимка: pixabay

Защо трябва да се затормозявате да спите с пижама или нощница, която само се омотава около тялото ви и пречи на комфорта ви? Спете голи! Има толкова много ползи от спането без дрехи. Ето някои от най-важните сред тях!

По-добър сън

По време на сън прегряването на тялото е много вредно. Спането без дрехи позволява на естествените механизми на организма да се активизират и да премахнат стреса и вредните влияния от деня. Това става, само ако спите без дрехи, които допълнително да повишават температурата на тялото.

Ще се чувствате по-щастливи и свободни

Няма какво да се увива около тялото ви и да ви кара постоянно да се намествате – без дрехи в леглото ще сте много по-свободни и щастливи.

За по-здрави кожа и коса

Здравословният сън стимулира секрецията на мелатонин. Този хормон има отношение не само към здравия сън, но и към подобряване състоянието на косата и кожата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: сънспанеспане голи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 6 години
До Гошуможе и на работа да ходиш гол
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така,голи за да не си мачкате дрехите докато се гнявите.
6
0
 
7
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Сам или с някоя винаги спя гол. Даже като съм си в нас съм пак чисто гол, даже когато не спя. Ето сега пак съм гол :) Много е освобождаващо и леко някак си
5
2
 
0
 
! Отговори
пазете децата преди 6 години
Пазете малките момичета и девойки от сутиени..повечетополучават трайни увреждания на телата вкл на майчините органи.Телата им не изискват такива опасни съоръжения вкл с или без банели..Пазете гащичките на момичета девойки и жени от замърсяване в пералните перете ги само в чисти легенчета.
4
2
 
0
 
! Отговори
има работа за учени преди 6 години
Не слагайте сутиени..Петнадесет минути стигат сутиена да почне да ви уврежда зверски тялото..от електромагнитния смог се претоварва и облъчва тежко.ползвайте щадящо горно бельо...Експерти да проверят какво са носили БЪлгарките до 1920 година за да раждат здрави и умни деца по 6 минимум
3
2
 
0
 
! Отговори
личен опит преди 6 години
Къпете се често ..сменяйте дрехите веднага след прибиране в къщи..бельото и ризите са вече опасни заради тежки облъчвания от камери и скенери.НАкиснете ги в легена или ги намокрете ..Много важно е за децата тероризирани с камери в училищата.След училище веднага да се окъпят и с нови прани дрехи..
2
0
 
10
 
! Отговори
Дебел губер преди 6 години
Зимата спя със ватенката, поради липса на парно.
1
0
 
14
 
! Отговори
Flex преди 6 години
"Спете голи, тялото ви ще е благодарно!"- Бе тялото ми може и да е благодарно, ама останалите пътници в трамвая едва ли...Инак да, усещането за свобода е страхотно, ако съм си в собственото легло задължително.